Nieuw - Recreatie Vakbeurs 2022

 

Wij kijken met een fijn gevoel terug op de afgelopen editie van de Recreatie Vakbeurs. Mochten u vragen hebben, of interesse hebben dan horen we dat graag.

 

We hebben hier een selectie van onze producten aan u laten zien.

 

Mocht u nog extra informatie wensen dan vernemen we dat graag van u.

 

 

 

 

De Intra Minikeuken range

 

De Minikeukenrange is een range van functionele en kwalitatief hoogwaardige keukens.
Volledig opgebouwd uit rvs en gecoat staal, waardoor de ze extra robuust zijn maar ook erg duurzaam doordat alle onderdelen makkelijk gerecycled kunnen worden.

 

Het is een ideale oplossing voor een locatie als een kantoor, in studio’s en in een vakantiehuisje is meestal maar een compacte opstelling nodig, uiteraard met bergruimte. Daarom is een minikeuken een praktische en functionele oplossing. Onze minikeukens zijn doordachte producten met een lange levensduur.

 

  Flipbook >>

  Download >>

 

De Intra Mineral range

 

De Mineral range is een range van functionele en kwalitatief hoogwaardige wastafels. De uit één stuk gegoten wastafels van onze Mineral range zijn gemaakt van 80% gemalen marmer en 20% synthetisch materiaal. Deze combinatie maakt de wastafels extra sterk en duurzaam.

 

Het oppervlak heeft een satin finish en een hygiënische coating, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Doordat de wastafels uit een stuk gegoten zijn, zijn er geen hoekjes waar het vuil zich op kan hopen. 

 

De wastafels hebben geïntegreerde beugels die in hetzelfde materiaal zijn gegoten, maar kunnen ook met wit gecoate beugels gemonteerd worden. De wastafels kunnen ook met front- en zijpanelen en als maatwerk geleverd worden.

 

Klik hier voor meer online productinformatie en klik hier voor de Mineral range leaflet.

 

Intra en BIMobject®

 

Intra heeft een selectie aan producten ondergebracht bij BIMobject®. Deze producten kunnen worden gedownload met elk BIM-software programma en zijn geschikt voor onder andere architecten en adviseurs. Dit programma bied hulp en ondersteuning gedurende het gehele bouwproces.

 

BIMobject® is een Zweeds bedrijf op het gebied van digitale technologie en loopt voorop wat betreft het digitaliseren van de bouw industrie. Het programma zorgt voor betere product selecties, wat leidt tot een efficiënter bouwproces.

 

BIMobject® is een database met informatie zoals 2D en 3D tekeningen, maar ook omschrijvingen, (materiaal)kenmerken en andere productgegevens. Daarnaast vind u ook links naar onder andere onderhoudsdocumenten, installatiehandleidingen en overige artikelinformatie.

 

BIMobject >>

 

 

Elcee Sanitair onderdeel van de Intra Group

 

Wij zijn er trots op aan te kondigen dat Elcee Sanitair B.V. vanaf heden onderdeel is van de Intra Group!

 

Sinds juni 2015 heeft Elcee Sanitair B.V. een samenwerking met de Intra Group. In de afgelopen jaren hebben beide bedrijven een internationaal strategisch partnerschap gehad wat heeft geleid tot toetreding tot de Intra Group.

 

Het Scandinavische design staat centraal in de productontwikkeling bij Intra. Zij streven altijd naar de perfecte combinatie van elegantie, functionaliteit en kwaliteit. Kenmerken hiervan zijn sierlijke maar simpele lijnen, het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en het toevoegen van praktische details. Intra heeft inmiddels meerdere internationale design awards in ontvangst mogen nemen.

 

Door onze kennis te bundelen op het gebied van productie, productportfolio,

R & D, sales, distributie en ondersteuning, verwachten we de service en kwaliteit die u van ons gewend bent naar een nog hoger niveau te kunnen brengen

 

Elcee Sanitary part of the Intra Group

 

We are proud to announce that Elcee Sanitary is a part of the Intra Group!

 

Since the end of June 2015 Elcee Sanitary has had a collaboration with the Intra Group. During the last couple of years both companies have had an international strategic partnership what now has materialized in joining the Intra Group.

 

Scandinavian design

Everyday design. Not plain, but designed for everyday use. Scandinavian design is known for combining pure elegance with strict requirements for quality and function. Unique and simple lines, high quality materials and the small, crucial details you learn to appreciate after many years of use. Intra has also received several international design awards.

 

By combining our expertise in production, portfolio, R & D, sales, distribution and support, we will bring our total service and quality to a higher level.

 

Naamswijziging Elcee Sanitair B.V. naar Intra Benelux B.V.

 

Vanaf 1 januari 2019 gaat Elcee Sanitair B.V. verder onder een nieuwe naam: Intra Benelux B.V.

 

Reden naamswijziging

Zoals u weet is Elcee Sanitair B.V. sinds 1 oktober 2016 onderdeel van de Intra Group uit Scandinavië. Na de 1e markintroductie, de integratie van het portfolio en de operationele organisaties is dit voor ons de logische vervolgstap. Op deze manier willen we de Intra Group verder versterken en uitbouwen in de nationale en internationale markt.

 

 

Elcee Sanitair op STABU Bouwbreed

 

Na de implementatie van ons programma op het 2BA platform worden nu ook de architecten- en adviesbureaus op hun wenken bediend. Op www.stabu.nl is nu alle informatie van onze RVS wasgoten, toilettenwastafels en overige producten beschikbaar.

 

Elcee op 2BA

Goed nieuws voor groothandels, installateurs en andere belanghebbenden! Vanaf nu is de artikeldata van onze businessunit “RVS Sanitair” beschikbaar via 2BA. Dit is na onze nieuwe website, de volgende stap naar een klant- en oplossingsgerichte organisatie. Het GLN nummer van Elcee is 8717556000003.

 

Nieuwe website Elcee

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij besloten om voor de businessunit ‘RVS Sanitair’ een geheel nieuwe website te lanceren. Gezien de continue ontwikkeling van het digitale tijdperk, willen wij u ook online de hoogwaardige service bieden die wij als Elcee nastreven.

 

Op de nieuwe website staat een overzichtelijke weergave van onze productgroepen, zodat u binnen enkele klikken heeft gevonden wat u zoekt. Bij elk product is er de mogelijkheid om een productblad, technische tekening en handleiding te downloaden. Alle informatie die u nodig heeft om te beslissen of een product aan de juiste specificaties voldoet, staat hier vermeld.

 

Daarnaast kunnen installateurs zeer eenvoudig op locatie de technische handleiding downloaden, aangezien de website ook zeer gebruiksvriendelijk is voor smartphones en tablets.


Heeft u toch nog een vraag? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.