Intra Minikeukens

 

 

De Intra minikeuekens een compact keukenblok voor elke behoefte.

Op kantoor, in studio’s en in een vakantiehuisje is meestal maar een compacte opstelling nodig, uiteraard met bergruimte. Daarom is een minikeuken een praktische en functionele oplossing. Onze minikeukens zijn doordachte producten met een lange levensduur

 

Flipbook >>

 

2021 Catalogus Intra RVS Sanitair

 

In verband met de bestandsgrootte hebben wij het bestand gecomprimeerd. Hierdoor kunnen bepaalde tekeningen minder goed leesbaar zijn.


Bezoek onze website of blader door het flipbook voor tekeningen in hoge resolutie van het betreffende product.

 

Flipbook >>

 

Intra Mineral range leaflet

 

 

De Intra Mineral range is een lijn van functionele en kwalitatief hoogwaardige wastafels. De uit één stuk gegoten wastafels van onze Intra Mineral range zijn gemaakt van 80% gemalen marmer en 20% synthetisch materiaal. Deze combinatie maakt de wastafels extra sterk en duurzaam. 

 

De wastafels worden standaard geleverd in het wit. Andere kleuren zijn op aanvraag beschikbaar. Wij kunnen ook maatwerk leveren. Denk hierbij aan wastafels in afwijkende maten. De wastafels kunnen ook met front- en zijpanelen geleverd worden.

 

 

Intra RVS Wasgoten leaflet

 

Download hier onze leaflet. Hier vindt u informatie over al onze wasgoten in de vele verschillende uitvoeringen. Met voorgemonteerde kranen en leidingwerk, uit 1 stuk geperst of in exact de lengte die u nodig heeft. Allemaal beschikbaar onder 1 dak, bij Intra.

 

Catalogus Intra RVS Werkbladen

 

In deze catalogus vind u een overzicht van onze standaard RVS werkbladen. Wanneer u een werkblad met een andere maatvoering nodig heeft kunt u deze zelf samenstellen via onze Design Studio.

 

Algemene Voorwaarden

 

U kunt hier onze algemene voorwaarden downloaden.